W okolicach Kumek, wygłodniałe sarny sieją spustoszenie, łącząc się w sarnie stada grasują , porywają kury, kaczki, nie oszczędzają też psy i koty( oczywiście te które nie potrafią włazić na drzewa)
W okolicach Kumek, wygłodniałe sarny sieją spustoszenie, łącząc się w sarnie stada grasują , porywają kury, kaczki, nie oszczędzają też psy i koty( oczywiście te które nie potrafią włazić na drzewa)
Ale zabawne!
P1190736 [640x480].JPG faba dla Ciebie trochę krwi
Boska jesli nie podoba Ci sie wioska Kumki to nie komentuj,bo widze ze nie wiesz jak tam naprawde jest!!! A ty faba skoro masz taki poczucie humoru to nie moja sprawa ale kumki to piekna wioska i nie pozwole zeby ktos dawal tu glupie komy na jej temat
_________________ Badz soba bo na bycie kims szkoda zycia!!
Kilka fajnych filmików z IV Zimowego zlotu Pojazdów militarnych w Darłowie,na którym niestety nie byłem,a mogłem:) w Przyszłym roku napewno mnie ta impreza nie ominie,mam także nadzieję że w dniach 19-22 sierpnia wygospodaruję trochę czasu i zjawię się w Bornem Sulinowie.Mam na tym forum paru kolegów obytych już w tym temacie,więc skorzystam z ich uprzejmości i podłączę się do wspólnego wyjazdu.
Apropos Kumek odsyłam do wikipedii,co prawda niewiele tam wiadomości znajdziecie,no ale cóż...? to mała wioska jest,mniejsza nawet od Linowna hi hi
Boska jesli nie podoba Ci sie wioska Kumki to nie komentuj,bo widze ze nie wiesz jak tam naprawde jest!!!
Mała wiem i doskonale znam tą dziurę Kumki, a Ty naucz się pisać na temat a nie piszesz jakieś bzdury nie na temat zaśmiecając tylko to forum na temat zlotów a nie użądzasz sobie pogaduch na każdy temat.
Boska ,z tego co mi na razie wiadomo,to najbliższy zlot odbędzie się w Bornem Sulinowie w sierpniu,jak już się odbędzie ,to będzie o czym pisać,pewnie przeczytamy tu parę konstruktywnych postów I nie walczcie tak o te swoje wioski
WIADOMO NIE OD DZIŚ ZE NAJPIĘKNIEJSZE JEST LINOWNO
_________________ Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji.
ostatni raz się wtrącam i uprzedzam ,że potem będą prezenty temat jest znany i radzę się trzymać tak jak to mówi przewodniczący Sekuła "przywołuję Państwa do rzeczy":)
massa,a Ty co? papuga??? macie rację ,zamiast tarzać się w blocie lub kurzu z wojakiem w ręku,wolę wybrac sie nad morze
antolineusz co ty chłopaku wygadujesz !? nigdy nie byłeś na takiej imprezie i nie masz porównania -wybaczam ci!A nad moze to po zlocie zresztą jak chcesz te dwie rzeczy połączyc to na zlot do Darlowa tam będzie błoto,kurz i morze
_________________ Tam gdzie kończy się droga...
Ostatnio zmieniony przez Przemons Czw Lip 15, 2010 10:40 pm, w całości zmieniany 1 raz
antolineusz co ty chłopaku wygadujesz !? nigdy nie byłeś na takiej imprezie i nie masz porównania -wybaczam ci!A nad może to po zlocie zresztą jak chcesz te dwie rzeczy połączyc to na zlot do Darlowa tam będzie błoto,kurz i morze
Wybacz ale morze jako wodę piszę się inaczej.Pozostawiam Twój post (orto) bez komentarza.Proponuję nie rób sobie obciachu i nie pisz zanim nie sprawdzisz pisowni
Ale obciach !! napisać MORZE przez żżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż .
Wybacz ale morze jako wodę piszę się inaczej.Pozostawiam Twój post (orto) bez komentarza.Proponuję nie rób sobie obciachu i nie pisz zanim nie sprawdzisz pisowni
Chłopaka nie ma w kraju od dawna !i dla te go bezpardonowa utrata porozumienia z rzeczywistością krajową odnosi tego skutek
W dniu wczorajszym byłem na terenie zlotu w Bornym Sulinowie przed moim właściwym przyjazdem !I już cztery dni przed oficjalnym rozpoczęciem zlotu obóz juz działa i przyjmuje zlotowiczów. Impreza zapowiada sie pysznie i pewnie padnie nowy rekord frekwencji
Załączam kilka fotek z dnia wczorajszego 16.08.20010
Pomógł: 1 raz Wiek: 13 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 91 Skąd: Drawsko Pom/Szczecin
Wysłany: Wto Sie 17, 2010 4:07 pm
Świetne zdjęcia, już nie mogę się doczekać przyjadę .
_________________ Wiem że teraz bywam rzadko na forum, ale niestety teraz nie mam czasu,
zaczął się rok szkolny. Kiedy tylko znajdę chwilkę,
od razu wejdę na Drawskie Forum. Pozdrawiam.
Życie czasami daje nam mocnego kopa w tyłek.
Najważniejsze żeby wstać i iść dalej. Ja nie potrafię.
Ale zawsze mam kogoś kto mnie podnosi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum