Myślę, że już wystarczająco dużo napisałem w tym temacie...
Moje ingerencje dotyczyły... "personalnych ataków" - a nie Gudowa, choć jest to wątek pośredni...
Ja daję na luz... "bawcie się" dalej w destrukcję - sami... świetnie Wam to wychodzi... pozdrawiam.
_________________ "Prawdziwą sprawiedliwością jest przeżyć to, co się uczyniło innym"... - Arystoteles.
A tak jak w temacie to mam pytanko czy aby tylko jest jedno miejsce w Gudowie na relaks, a co z Relaksem ,był bar, dyskoteka.Takie możliwości a nic się nie dzieje.Domki które tam są to pamiętam z lat dziecięcych.Plaża swego czasu była bardzo fajna a dzisiaj? Może ktoś z kolegów forumowiczów coś wie.
No teraz niestety wieje tam nudą,osobiście ubolewam nad tym stanem rzeczy.Pamiętam lata świetności tego ośrodka,jako nastolatek spędzałem tam sporo czasu,nawet pracowałem na tymże osrodku dorabiając sobie do wakacji Nie wiem co jest przyczyną ? może panu Scieżko już nie zalezy?
_________________ Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji.
bodzio twoje posty są bardzo konstruktywne tz.
1. wartościowe; 2. wnoszące nowe, potrzebne elementy; 3. budujące,
jak również robiące bardzo dobrą reklamę naszych terenów.
hej Zbyszek, nadszedl czas na rzeczowe odpowiedzi na Twoje pytania:
1. kto kogo tu atakuje? - odpowiedz oczywista, po prostu postaraj sie czytac dokladnie i ustalic kto atakuje a kto sie broni.
2. jaką resztę masz na myśli? - przytocze kontekst: ja sie pytalem co z reszta inwestycji w rozwoj Gudowa bo remont drogi raz na wiele lat to jak mawia prezes pewnej smiesznej organizacji "oczywista oczywistosc"
No i odpowiadam wpisem jaki zrobilem kiedys na nowym forum:
"Umieszczam tu cos co przygotowano w 2006 roku. Wtedy Ptak juz wiedzial gdzie jest, co robi i czego gmina potrzebuje. Opisane w tym dokumencie sa slabe i silne strony gminy, podany jak na dloni plan i kierunek dzialan na nastepne lata. Nazywa sie to Plan Rozwoju Lokalnego Miasta i Gminy Drawsko Pomorskie na lata 2007 - 2013.
Popatrzmy zatem co tam zaplanowano a co do dzisiaj - ponad polowa okresu planowania osiagnieto i zrealizowano. I pomyslmy czy warto na tego pana jeszcze raz glosowac."
To cos jest tam na tym forum zamieszczone w watku o jakze sympatycznym tytule: "Rozliczmy Ptaka - siedzial wiele lat a co zrobil?" Tych co chcieliby sie dowiedziec przynajmniej troche o tym co mozna zrobic dla wiejskich spolecznosci w naszej gminie zapraszam do sciagniecia tego pliku i uwaznej lektury. A jest to naprawde ciekawa pozycja - Bialy Kruk, powiedzialbym
Zatem Zbychu, do zrodel! Poczytaj i sie dowiesz
Dla przykładu ...Projekt 7 "Zagospodarowanie plaż w gminie Drawsko Pomorskie" Czas realizacji projektu 2007-2008 no i zagadka za 100 punktów ? ...wypisz wszystkie plaże gminy Drawsko Pomorskie na których przez okres dwóch miesięcy wakacyjnych zatrudniony jest ratownik
O prosze plaze gminne..., a ja mam tu taki "kwiatek":
Potrzeby związane z siecią dróg
Usprawnienie systemu komunikacji drogowej (realizacja obwodnicy), rozwiązanie problemu parkowania i garażowania pojazdów;
to ze strony??? nie wiem bo dokument nawet nie ma numerowanych stron.
Ale do rzeczy - o obwodnicy tu juz pisano. A co od tego 2006 w sprawie obwodnicy zrobiono? Ktos wie? Moze jest juz projekt, a moze juz nawet ta slynna pani od funduszy unijnych liczy kase, ktora wyrwala na realizacje tego projektu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum