Czy ktoś z forumowiczów orientuje się gdzie w Drawsku lub okolicach można nabić butlę z powietrzem do ciśnienia 200 bar?Na pewno nie uda sie to u pana Grabowskiego ani w hurtowni ze sprzętem nurkowym na ul.Basztowej ani tym bardziej w drawskiej straży gdzie moje zapytanie o nabicie takowej butli pan komendant przyjął z niemałym oburzeniem
_________________ "Emerytura to to, na co mężczyzna przechodzi po śmierci, a kobieta po ślubie."
Swego czasu nabijałem "flaszki" w ECN-systemy nurkowe (jak mieli siedzibę na ul.Starogardzkiej. Później jedynie Szczecin.
Można zapytać w bazie nurkowej nad Siecinem (baza na wyspie) lub w Ińsku (za plażą )
Jak "kaczasz" pod wodą to zajrzyj do Bornego na zatopioną wyspę.Naprawdę warto obejrzeć zatopiony las świerkowy na około 18 metrach.Jak coś to dam namiary na rarytasy ziemi drawskiej (oczywiście pod wodą)
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 3:09 pm
Dzięki za namiary wszystkim.Niestety nie nurkuję a butlę potrzebuję nabić gdyż zakupiłem wiatrówkę PCP która zasilana jest nie tradycyjną sprężyną a właśnie sprężonym powietrzem.
_________________ "Emerytura to to, na co mężczyzna przechodzi po śmierci, a kobieta po ślubie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum