Skoro chcecie sie poznac i pogadac to mozecie ustalic odpowiednia date,godzine,i miejsce i wtedy kazdy forumowicz,ktory bedzie mial ochote sie poznac to przyjdzie. Tak jakby zlot forumowiczow hihi
_________________ Badz soba bo na bycie kims szkoda zycia!!
Witam.Ja znam 12 osób (4 już niezbyt aktywne).Ostatnio na zawodach wędkarskich poznałem "loczek" było trochę zabawnie jak robił fotki i ja również a okazało się żeby dodać na naszą stronkę.Pozdrawiam
Skoro chcecie sie poznac i pogadac to mozecie ustalic odpowiednia date,godzine,i miejsce i wtedy kazdy forumowicz,ktory bedzie mial ochote sie poznac to przyjdzie. Tak jakby zlot forumowiczow hihi
Nasz zlot mala jakoś do tej pory się nie udał
_________________ Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji.
Pomógł: 1 raz Wiek: 13 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 91 Skąd: Drawsko Pom/Szczecin
Wysłany: Nie Sie 15, 2010 11:43 am
Gratuluję kolego .
_________________ Wiem że teraz bywam rzadko na forum, ale niestety teraz nie mam czasu,
zaczął się rok szkolny. Kiedy tylko znajdę chwilkę,
od razu wejdę na Drawskie Forum. Pozdrawiam.
Życie czasami daje nam mocnego kopa w tyłek.
Najważniejsze żeby wstać i iść dalej. Ja nie potrafię.
Ale zawsze mam kogoś kto mnie podnosi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum