Tecra, specjalnie dla Ciebie jako dowod uznania za dotychczasowa dzialalnosc i przyjazni! http://www.jermak.com/news_tawerna.php Przyznasz chyba, ze niezaleznie od wartosci estetycznych projektu obiekt prezentuje sie lepiej niz lodowisko, szczegolnie lodowisko w deszczowy dzie n.
_________________ Spotkajmy sie w Gudowie.
cadaver [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 8:19 am
Jesli to co widnieje na tych obrazkach powstanie bede odwiedzał Gudowo czesciej Ale czy to powstanie??hmmmm nie wydaje mi sie Ale warto wierzyc w marzenia ,czasem sie spelniaja
zupelnie przez przypadek (ok.m-c wstecz) widziałem elementy konstrukcyjne tej inwestycji.wyglądały naprawde okazale. jestem optymistą w tym względzie i myślę że ta budowla wkrótce stanie. chyba że komuś naprawdę coś odbije???
nie wolno przeszkadzać inwestorom!!!! trzeba ich wspierać!!!!
to apel do decydentów!!!
moim zdaniem , tylko idiota byłby przeciwny takiej inwestycji!!!!
Jermak ,działaj nie daj się i powodzenia w interesach!!! może ta wiocha sie w koncu trochę ucywilizuje i "wyjdzie w świat".
Ta knajpa bedzie czynna caly rok - to ma byc miejsce centralne osrodka wodniackiego - wiosna latam i jesienia zagle i splywy a zima bojery. Miejsce ciekawe dla ciekawych ludzi. Czy powstanie? Tawerna jest juz prawie gotowa - konczymy wlasnie prace nad elementami konstrukcyjnymi i w przyszlym tygodniu zaczynamy przewozic ramy (wregi) do Gudowa. Od 15 tego stawiamy to na fundamentach i pokrywamy dachem. Tej wiosny otwarcie sezonu zeglarskiego odbedzie sie juz tam wlasnie.
Zapraszam do kibicowania naszej ekipie przy stawianiu tej tawery.
Dsc00004.jpg w tle jacht thompson t750 w budowie. lodka plywa 26wezlow. wiecej info www.t750.pl
Plik ściągnięto 412 raz(y) 48,19 KB
1.jpg
Plik ściągnięto 394 raz(y) 37,72 KB
cadaver [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 3:52 pm
nO TO JESTEM POD WRAZENIEM:) Jak juz cos ruszylo to pewnie i dobiegnioe do konca:) (NADZIEJA)
cadaver , lubisz żarty? lubisz.
będę zgadywał: na tym zdjęciu - to ten w kasku i z białą rurką?
zgadłem?
ad rem:
to właśnie te "hokeje" widziałem u Jermaka w stolarni ,ale zdjęcie nie oddaje rzeczywistej wielkości tych elementów. one naprawde są wielkie.
Jermak ! działaj ,trzymamy kciuki!!!
W ktorym miejscu bedzie sie znajdowac ta tawerna bo jutro jak nie bede mial co robic wieczorkiem to moze sie rowerkiem bujne na wycieczke i zachacze o Gudowo .
Laguna, zaprzaszam. Gdzie gudowo to wszyscy chyba wiedza, na wszelki wypadek link z mapka:
http://www.jermak.com/miejsce.php
Na koncu wsi, przed cmentarzem. Wejdz, brama otwarta a po prawej zobaczysz fundamenty.
Pogoda dzisiaj ladna, przynajmniej teraz.
cadaver [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 8:26 am
Mieszkaniec _ Lubie a co a ci sie nie podoba ??wyrażam swoją opinie,nie krytykuje! Lubie poczucie humoru to cos zlego?? Nie wszyscy moze je czują ale mysle ze wiekszości sie podoba:) Skarg jeszcze nie byl
PS. A ten pierwszy z lewej z wąsikiem to Ty
A ja kiedys stalem na przeciw tym gosciom w gustownych kapelusikach z kamieniem w lapie ... ale sie pozmienialo... Mieszkaniec! Pamietam Cie teraz,
cadaver [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 8:21 am
Wszystko ładnie ,pięknie ale p.Jermak chyba nic z tego nie bedzie co?? Wiem ze nie ma pan zezwolenia na budowe! (przyznaje) fajnego projektu. Szkoda ale pewnie zrobi pan wszystko aby je uzyskać 3mam kciuki czasami checi ,pieniadze to zamalo brakuje czasem władzy ale mysle ze jakos sobie pan z tym poradzi:)
A czekoladki chyba nic tu nie pomogą jak w Kaliszu:)
gdyby nie miał pozwolenia , to nie mógłby zrobić tego co już wybudował. tak mi sie wydaje.
chyba że pozwolenie wstrzymano?
ale On ma siłe przebicia i chyba sobie poradzi. zresztą tak cenna inicjatywa napewno wspierana będzie przez burmistrza!(?). nie sądzicie?
Cadaver!
nareszcie znalazl sie inteligentny prowokator Gratuluje stylu choc ja osobiscie zajechalbym nieco bardziej sarkastycznie, bardziej agresywnie... Ale podoba mnie sie gosc. To nie klakier, zaden z niego frajer, pajac tez nie a na koniec powiem, ze chyba tez nie " V"
Poruczniku! - Zewolenie jest, jest juz final budowy, a to ze kurczakowi jakiemus jawi sie inaczej to juz nie nasz problem. Dzieki za wejscie - to juz byla jakas tam klasa. Pije Twoje zdrowie winem KADARKA!
P.S.
Czuwaj nad ta budowa pilnie i rob fotki - zamiesc je tu potem.
[ Dodano: Wto Sty 09, 2007 7:35 pm ]
Wczoraj i dzisiaj konczylismy prace ziemne wokol powstajacego budynku - ktos rozglosil plote, ze zasypujemy fundament. Gratuluje humoru.
Piwa bedzie do bolu i w zaleznosci od tego co pijacie bedzie mialo cene - powiem jedno: beda HAPPY HOURS. Wiec bedzie mozna sie piwa spokojnie napic. Kto wie co to jest HAPPY HOUR? Stol do bilarda? A da sie zrobic tawerne bez stolu do bilarda? Bedzie. I DARTS tez beda... i bedzie wiele innych ciekawych rzeczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum